Edunvalvonta ja SOOL

Lastarit ry toimii jäsenistönsä äänenä ja linkkinä yliopiston ja opiskelijan välillä. Ainejärjestö ottaa kantaa mahdollisiin epäkohtiin ja valvoo, että jäsenistön opinnot ja vapaa-aika sujuvat heidän etujensa mukaisesti.

Lastarit ry järjestää vuosittain yhteistyössä koulutusohjelman kanssa palauteiltapäivän, jossa keskustellaan opiskelijoilta kerätyn palautekyselyn pohjalta koulutusohjelmaa koskevista asioista. Palauteiltapäivään ovat tervetulleita niin varhaiskasvatuksen opiskelijat kuin opettajatkin.

Mikä on SOOL?

SOOL ry eli Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto on kaikkien opettajaksi opiskelevien etuja valvova järjestö. Liiton tarkoituksena on edistää kasvatus- ja opetusalan ihmisten yhteistyötä opettajankoulutuksen kehittämiseksi.

Lastarit valvoo Oulun yliopiston varhaiskasvatuksen opiskelijoiden etuja ja pyrkii kehittämään koulutusta. SOOL ry toimii Lastarit ry:n ja muiden paikkakuntien ainejärjestöjen kattojärjestönä.

SOOL ry järjestää jäsenistölleen muun muassa erilaisia koulutuksia ja seminaareja, joihin Lastarit ry saa yleensä lähettää kolme halukasta jäsentä, joille maksetaan matkakorvaukset.

SOOL ry:n jäsenenä hyödyt moninkertaisesti jäsenmaksuun nähden.

Jäsenmaksusi kattaa muun muassa:

• Opetusalan lehdet: Opettaja, Opeopiskelija ja Lastentarha- lehti
  • Turvan matka- ja tapaturmavakuutus
  • Mahdollisuus liittyä työttömyyskassaan
  • Maksuttomat teemaseminaarit
  • Matkailu- ja majoitusalennuksia
  • Talvipäivät puoleen hintaan!

Katso muut jäsenedut täältä

Liittymislomake SOOLiin!